• darkblurbg
  • darkblurbg

Funderingsherstel/ Kelders

De fundering van uw huis

 

De Waard Bouw, ook voor funderingsherstel

 

Het spreekt voor zich, de fundering is het meest essentiële onderdeel van elk pand. Juist daarom is het zo belangrijk om funderingsproblemen tijdig te signaleren zodat u de gevolgschade kunt beperken. De Waard Bouw kan voor u uw pand opnemen, u adviseren, de benodigde vergunningen verzorgen en het funderingsherstel voor u uitvoeren.

Behoud uw pand met funderingsherstel

Problemen aan de fundering kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. De houtsoort van de gebruikte palen, wisselingen in de grondwaterstand, een toegenomen of gewijzigde belasting op de fundering of gewoon de ouderdom. Funderingsherstel is een specialisme en moet weloverwogen en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden ingezet. Onze kennis en ervaring in funderingsherstel zetten wij graag in voor het behoud van uw pand.

Voor advies of een scherpe offerte voor funderingsherstel

Wilt u weten hoe het met de fundering van uw pand gesteld is? Neem dan contact met ons op. Of zoekt u alleen nog een partij die het funderingsherstel van uw pand kan uitvoeren? Dan horen we dat ook graag. We maken graag een concurrerende offerte voor u. 

 

Met kelderbouw meer ruimte in huis

De Waard Bouw bouwt ook onder uw huis

Ruimte is schaars, zeker in de steden en het gebied daaromheen. Toch willen we ruimer wonen. Maar met de huidige regelgeving is dat vaak lastig te realiseren. Daarom biedt De Waard Bouw ook kelderbouw aan. Een extra verdieping onder de woning kan namelijk een heel aantrekkelijke oplossing zijn.

Een plezierige en interessante investering

Kelderbouw levert vanzelfsprekend meer woonoppervlakte op. Behalve dat dit het woonplezier verhoogt, zorgt dat er ook voor dat u een hogere prijs kunt vragen als u uw huist te koop zet. De investering betaalt zich dus op de langere termijn terug. En laat u de kelderbouw uitvoeren in een al bestaand souterrain of gelijk met noodzakelijk funderingsherstel, dan is dat voor de prijs natuurlijk interessanter.

Wilt u meer weten over kelderbouw?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kelderbouw? Neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken graag met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Social media