• darkblurbg

Nieuwbouw

Nieuwbouw van een huis, (winkel-)pand of kantoor

De Waard Bouw, ook voor nieuwbouw

Of u nu een huis, kantoorpand, winkel of bedrijfshal gaat bouwen of misschien zelfs een aantal panden en huizen, bij De Waard Bouw bent u aan het juiste adres. Omdat wij samenwerken met enkele collega-bouwbedrijven is geen project ons te groot. Ook kunnen wij u advies geven om de juiste bouwpartner te vinden voor uw project waarbij wij een deel van het project als onderaannemer kunnen uitvoeren.

Werken in “bouwteam”

Wij kunnen u al vanaf het allereerste begin van dienst zijn. In bouwteam adviseren wij u graag hoe u de gehele nieuwbouw het beste kunt realiseren. En omdat geen enkel project hetzelfde is, gaan we eerst met u in overleg. Wat zijn uw wensen, plannen en verwachtingen? En wat is uw budget? Door op tijd de juiste keuzes te maken, bespaart u tijd en geld tijdens. Natuurlijk helpen wij u met al die keuzes door u te vertellen waar u rekening mee moet houden en wat u te wachten staat.

Wat zijn uw wensen en plannen voor de nieuwbouw?

Is eenmaal alles duidelijk, dan werken wij de begroting uit. Daarin staan ook de vooraf afgesproken opslagen voor algemene kosten, winst en risico. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. En omdat wij werken met kwalitatieve vakmensen en betrouwbare onderaannemers, kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwbouwproject goed wordt uitgevoerd tegen een marktconforme prijs.

Als u al een bestek heeft…

Heeft u al een volledig bestek met bestektekeningen voor de nieuwbouw? Laat het ons zien. Wij maken dan graag een concurrerende offerte voor de realisatie van uw project waarbij kwaliteit en service altijd ons uitgangspunt is.

Meer weten?

 Heeft u vragen over een nieuwbouwproject? Of wilt u een marktconforme offerte op basis van uw bestektekeningen? Neem dan contact met ons op.

Contact

De Waard Bouw
Slijperweg 12A
1032 KV Amsterdam
T: 020 - 636 16 14 
E: info@dewaardbouw.nl 

Social media