• darkblurbg

Renovatie, van fundering tot kap

Bij De Waard Bouw doen de specialisten dit werk met respect.

De Waard Bouw renoveert alles wat gerenoveerd moet worden. Gevels, daken, woningen, een kantoor of meerdere panden. Wij hebben de vakmensen in huis en beschikken over betrouwbare renovatiespecialisten die we als onderaannemer kunnen inhuren. 

Renoveren doe je op ervaring

Renovatiewerkzaamheden vereisen specifieke kennis en ervaring. Daarvoor zijn vakmensen nodig met kennis over constructieve bouwdelen zoals vloeren, bouwmuren en kapconstructies. Maar ook met bouwkundig inzicht en het talent om te kunnen improviseren. Zeker bij renovaties is niet vooraf alles in te schatten want niet alle details zijn vooraf bekend. De Waard Bouw zet de juiste mensen in bij renovatieprojecten. 

Wilt u advies?

Krijgt u te maken met renovatie? Laat ons u dan adviseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Restauratie, een vak apart

De Waard Bouw herstelt naar oorspronkelijke staat

Als u de trotse bezitter bent van een woning of pand met een gemeentelijke monumentenstatus of van een rijksmonument, dan wilt u dat graag zo houden. En dat is niet zomaar wat!

Oog voor detail

Voor nagenoeg elk bouwkundig onderdeel van uw monument is specifieke vakkennis nodig om het te kunnen herstellen in de oorspronkelijke staat. Niet alleen een kozijn, raam of deur maar ook de kapconstructie, dakgoten, het metsel- en voegwerk, stuc- en schilderwerk, de fundering, balklagen en installaties zijn monumentaal. Wij hebben de mensen die met veel passie en plezier werken aan monumentaal bezit. Met oog voor detail worden de werkzaamheden uitgevoerd. Alles wordt vakkundig teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Samen met diverse restauratiespecialisten staan wij voor u klaar.

Vakkundige begeleiding nodig?

Ook als u niet weet waar u moet beginnen, helpen wij u op weg. Vakkundig begeleiden wij u bij bouwkundige inspecties, hersteladvies en de vergunning- en subsidietrajecten.

Restauratie van de hanebalk

Een veilige hanebalk is belangrijk als u gaat verhuizen. Wij restaureren hanebalken en regelen een keuring via een erkend bedrijf. 

Meer weten over restaureren ?

Neem contact met ons op voor meer informatie.