• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • ✔ ISO 9002 gecertificeerd
  • ✔ VCA gecertificeerd
  • ✔ Ook renovaties

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf uit de regio Amsterdam? Dan bent u waarschijnlijk van plan om een groot bouwproject op te starten. Als u al tijden naar een passende, betrouwbare en goede aannemer in Amsterdam heeft gezocht, maak dan kennis met De Waard Bouw. Wij zijn een ervaren aannemer met diverse projecten in Noord-Holland, waaronder in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Met ruim dertig jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van deskundigheid, kennis en kwaliteit.

Een professioneel en deskundig aannemersbedrijf uit de regio Amsterdam

Als u uw project deskundig en soepel wil laten verlopen, vraag dan een scherpe offerte aan bij De Waard Bouw, een deskundig aannemersbedrijf uit de regio Amsterdam. Wij zijn namelijk niet voor niets een ervaren aannemer met diverse projecten in Noord-Holland waaronder Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Wij coördineren uw gehele project, van begin tot eind.

Meer informatie? Neem nu contact op!

We helpen u van begin tot eind

Ook zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van het project uitstekend verlopen. Onze hardwerkende vakmensen brengen dan ook jarenlange ervaring en kennis van de bouwsector mee naar uw (ver-)bouwproject. Hierdoor bent u verzekerd van een soepel verlopend project. Wij hebben daarnaast enkel vaste timmerlieden in dienst en wij werken niet met ZZP’ers. Hierdoor weet u wat u van ons kunt verwachten. Wij fungeren bovendien niet alleen als contactpersoon voor u, maar we springen ook bij als contactpersoon voor derden. Wij houden u op de hoogte van het project en geven u alle informatie door. Pas wanneer u tevreden het project afsluit, zit ons werk erop.

We beginnen met een sterke fundering

Als u al tijden naar een passende, betrouwbare en goede aannemer in Amsterdam heeft gezocht, kies dan voor De Waard Bouw. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring als aannemer uit de regio Amsterdam. Het werk van een aannemer is namelijk zeer uitgebreid. We hebben als aannemer met projecten door heel Noord-Holland, waaronder Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid, dan ook jarenlang ervaring opgedaan. We beginnen met het voorbereidende werk en eindigen pas nadat het bouwproject is voltooid. Als aannemer beginnen we met het bespreken van de bouwtekeningen. Zo creëren we een duidelijk beeld van wat we nodig hebben aan vakmensen, materialen en hulpmiddelen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw project soepel verloopt.

Ook tijdens het project kunt u op ons bouwen

De Waard Bouw is een betrouwbaar aannemersbedrijf uit de regio Amsterdam. We hebben namelijk al jarenlang ervaring in verschillende aspecten van de bouwsector. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor renovatie of restauratie, nieuwbouw, funderingsbouw en kelderbouw en nog veel meer. Heeft u al een lange tijd naar een betrouwbare en ervaren aannemer uit de regio Amsterdam gezocht? Vertrouw dan op De Waard Bouw. Tijdens het (ver-)bouwproject coördineren we alle partijen die met het project bezig zijn. We zorgen ervoor dat iedereen altijd aan het werk kan. Verder dienen we als aanspreekpunt tijdens uw project. We zorgen voor een goede en haalbare planning waardoor uw project tijdig wordt afgerond. De Waard Bouw zorgt er ook voor dat uw budget niet wordt overschreden.

Vertrouw op een bekwame aannemer uit de regio Amsterdam

Het is belangrijk dat u veel vertrouwen heeft in de aannemer waar u mee samenwerkt. Heeft u al te lang naar een betrouwbare aannemer uit de regio Amsterdam gezocht? Vraag dan een scherpe offerte aan bij ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 020 - 636 16 14. De Waard Bouw is niet voor niets een aannemer met verschillende projecten in Noord-Holland waaronder Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Wij bieden ook deskundig bouwadvies en professionele begeleiding tijdens uw project.

Contactformulier