• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • ✔ ISO 9002 gecertificeerd
  • ✔ VCA gecertificeerd
  • ✔ Ook renovaties

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Amsterdam? Maak kennis met De Waard Bouw: een betrouwbaar, deskundig en ervaren bouwbedrijf. Wij helpen u graag verder met al uw (ver-)bouwplannen. De Waard Bouw is een bouwbedrijf wat zich ontfermt over verschillende projecten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Met ruim dertig jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van kennis, kwaliteit en zorgvuldigheid.

Wij zijn een bouwbedrijf met projecten in de hele regio Amsterdam

Verder vindt u bij De Waard Bouw enkel timmerlieden in vaste dienst. Wij werken niet met ZZP’ers. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve hoogwaardige werknemers met ruime kennis en ervaring. We zijn niet voor niets een bouwbedrijf met diverse projecten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. De Waard Bouw heeft ervaring met onder andere:

Daarnaast zijn wij ISO 9002 en VCA** gecertificeerd. Met deze certificaten bewijzen we dat we kwaliteit leveren en zorgvuldig te werk gaan. Onze vakmensen brengen stuk voor stuk jarenlange ervaring in de bouwsector met zich mee. Met al deze ervaring en de deskundigheid van ons personeel adviseren en helpen we u optimaal met uw (ver-)bouwproject.

Meer informatie? Neem nu contact op!

Van alle markten thuis

Door tientallen jaren ervaring in de bouwsector, bieden we ook bouwbegeleiding en bouwadvies aan. Zoekt u een betrouwbare bouwbegeleiding? Huur dan een bouwbegeleider van De Waard Bouw in. Hierdoor kunt u erop rekenen dat uw project tijdig af is. We geven u ook graag deskundig bouwadvies. Bent u bezig met een project of begint u een nieuw project en komt u er niet helemaal uit? Kom dan naar De Waard Bouw voor bouwkundig advies. Met advies van een ervaren bouwbedrijf met projecten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West of Amsterdam-Zuid bent u er zeker van dat uw project honderd procent zal slagen.

Wij zijn betrouwbaar en professioneel

U kunt op ons rekenen. Wij komen alle afspraken na en zorgen ervoor dat we het werk tijdig klaar hebben. Ook bewijzen deze certificaten dat wij goed omgaan met de veiligheid en gezondheid van onze hardwerkende personeel. U kunt er bij ons vanuit gaan dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over wat u wel en niet van De Waard Bouw kunt verwachten. U krijgt ook dagelijks een update over de uitvoering van het project. Doordat wij een bouwbedrijf zijn met ervaring met projecten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid kunt u bij ons rekenen op betrouwbaarheid, kennis en professionaliteit.

Maak kennis met De Waard Bouw

Wij als ervaren bouwbedrijf helpen u graag verder met al uw plannen en projecten in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-West of Amsterdam-Zuid. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 020 - 636 16 14 of stuur een mail naar info@dewaardbouw.nl en stel ons al uw vragen.

Contactformulier